Otvoritev prenovljene enote Apače

V sklopu praznovanja našega 70-letnega jubileja bomo v mesecu oktobru odprli prenovljene bivalne prostore v dislocirani bivalni enoti v Apačah. Otvoritev bo potekala na enoti Apače, v Apačah 31, v torek, 16. oktobra 2018, ob 11.uri. Vabljeni!

Šport nas povezuje

September bo tudi športno obarvan. V petek, 21. septembra 2018, bodo potekale 10. športne igre v zavodu. Športne igre organizira zavod, vsaka enota (zavodske in zunanje) pripravijo svojo ekipo in potem se skozi različne naloge ekipe borijo za mesta. Po igrah sledi druženje med stanovalci.

Očistimo okolico zavoda

V petek, 7. septembra 2018, bomo s stanovalci in z delavci zavoda čistili okolico zavoda. Čistilne akcije se sicer lotimo večkrat letno, saj se ob delu podružimo in poklepetamo. Prijetno združimo s koristnim.

Interno izboraževanje: Izzivalno vedenje

V četrtek, 6. septembra 2018, bomo za delavce zavoda pripravili interno izoboraževanje na temo izzivalnega vedenja. Prispevke na izobraževanju bodo prispevale psihologinji in socialni pedagoginji, ki so zaposlene v zavodu.

Prireditev ob 70. letnici delovanja SVZ Hrastovec

V sredo, 20. junija, bo v grajskem parku prireditev za stanovalce ob 70. letnici delovanja Socialno varstvenega zavoda Hrastovec. Stanovalci pripravljajo prijeten program, vsaka zavodska enota in dislocirana enota se bo predstavila s svojo točko. Po programu bo potekala zabava in pogostitev. Veselo praznovanje se bo nadaljevalo ob glasbi in plesu.